Rätt outfit skapar bildmagi

När du tar bilder där kläderna är en del av kompositionen är det viktigt att du tänker på hur kläderna påverkar bilden. Passar de in i känslan du vill skapa, är det mönster på kläderna och är det i så fall positivt eller negativt för resultatet, och hur påverkar kläderna fotot om det ska vara i svartvitt? Det är mycket att tänka på men med rätt outfit kan du verkligen skapa magi i dina bilder.

Låt kläderna tala i dina bilder

Sitter du där i soffan och funderar på vad du kan göra för att skapa något riktigt snyggt och vackert som sätter rätt känsla i rummet? Som fotograf har du en perfekt möjlighet att smycka dina väggar med riktigt elegant och unik bildkonst. Ett exempel är svartvita fotografier, detaljer av porträtt med en bit av en krage eller annat elegant klädesplagg som skymtar. Du kan skapa en härlig och sofistikerad stil i ditt vardagsrum med den här typen av bilder, det är en sak som är säker.

Söker du kläder som passar till dina bilder kan du botanisera hos NA-KD där du kommer hitta mängder med inspiration. Kanske vill du ta andra typer av bilder? Oavsett om de är färgsprakande eller sobra kan du sätta precis den känsla du vill i dina bilder. Förstora upp fotografierna och skaffa vackra ramar som passar in i den övriga stilen i rummet, så har du löst problemet med dina tomma väggar.

Skapa ditt unika uttryck

Det är alltid speciellt att sätta upp just fotografier på sina väggar – särskilt om det är du själv som är fotografen. Bilderna blir ett unikt uttryck, och att låta din personlighet lysa igenom i bilder är ett perfekt sätt att skapa rätt känsla hemmet. Se till att stilen på bilderna går ihop med, eller står i en fungerande kontrast till, den övriga stilen i rummet så att allt binds ihop och skapar den perfekta helheten.

saraswati